BESTELLING & LEVERING

De huidige levertijden zijn als volgt: 

Nederland & België: 

Standaard: 1 - 3 (werk)dagen. (inclusief tracking)

Wereldwijd: 

Standaard: 3 - 5 (werk)dagen. (inclusief tracking)

Magazijn:

Ons magazijn bevindt zich in Nederland, en al onze producten zijn beschikbaar op voorraad. Bestellingen worden verwerkt tot 23:00 uur en vervolgens overgedragen aan onze logistieke partners.

Verzendkosten:

Voor iedere bestelling onder de €30,- worden in €4,95 als verzendkosten berekend. Deze kosten worden automatisch toegevoegd aan het totaalbedrag bij het afrekenen. Voor bestellingen boven de €30,- nemen wij de verzendkosten voor in de rekening. 

Onjuist afleveradres:

De klant is verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste afleveradres bij het plaatsen van een bestelling. Indien de klant een onjuist afleveradres invoert, kan de verkoper niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet correct afleveren van het pakket. In geval van een onjuist afleveradres zal de verkoper redelijke inspanningen leveren om de klant te helpen, maar de klant is verantwoordelijk voor eventuele extra kosten die hierdoor ontstaan.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na 1 dag na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen door de tracking die ontvangt via de mail.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de FAQ pagina of jouw vraag er tussen staat of mail ons naar info@sansbeaute.nl. Je kunt binnen een dag een reactie verwachten van één van onze medewerkers. 

×