BESTELLING & LEVERING

 

De huidige levertijden zijn als volgt: 

Nederland & België: 

Standaard: 2 - 3 (werk)dagen. (inclusief tracking)

Woldwide: 

Standaard: 3 - 5 (werk)dagen. (inclusief tracking)

Verzendkosten

Voor iedere bestelling worden in €4,95 als verzendkosten berekend. Deze kosten worden automatisch toegevoegd aan het totaalbedrag bij het afrekenen. 

Onjuist afleveradres:

De klant is verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste afleveradres bij het plaatsen van een bestelling. Indien de klant een onjuist afleveradres invoert, kan de verkoper niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet correct afleveren van het pakket. In geval van een onjuist afleveradres zal de verkoper redelijke inspanningen leveren om de klant te helpen, maar de klant is verantwoordelijk voor eventuele extra kosten die hierdoor ontstaan.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen door de tracking die ontvangt via de mail.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de FAQ pagina of jouw vraag er tussen staat of mail ons naar info@sansbeaute.nl. Verder kun je ook de bol.com klantenservice benaderen voor de status van je bestelling. 

×