FAQ's

Heb ik garantie op mijn aankoop? 
Zeker! Al onze producten komen met 1 jaar garantie (inclusief alle onderdelen van een set).

Wat is de retourtermijn? 
Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen. 

Wat is de levertijd?
Normaliter heeft de klant na de bestelling binnen 2-3 (werk) dagen het pakketje in huis. Je kunt de verzending bijhouden via de tracking.

Ik heb contact proberen op te nemen via de contact pagina, maar heb na 24 uur geen terugkoppeling ontvangen? 
Stuur ons direct een mail naar info@sansbeaute.nl (niet via de contact pagina). Op deze manier komt je mail 100% binnen!

BOL.COM (NL en Belgische klanten):

Kan ik jullie ook vinden op BOL.COM (Nederlandse en Belgische klanten)? 
Onze producten zijn ook verkrijgbaar via bol.com. Je kunt onze producten vinden door te zoeken naar Sansbeauté op de bol.com zoekbalk. Wij zijn 4 jaar succesvol partner van BOL.COM. 

Kan ik met KLARNA betalen via BOL.COM? 
Ja, dat is zeker mogelijk! 

Hoe werkt het retourneren via BOL.COM?
Je kunt gemakkelijk een product retour melden via jouw bol.com account. Nadat je het retour hebt aangemeld stuur je het product op het retouradres dat aangegeven staat in je account. Nadat we onze check hebben gedaan van het retour, staat het aankoopbedrag binnen 3-5 (werk) dagen op jouw rekening. 

Let op: houd er rekening mee dat wij alleen complete en ongeopende producten accepteren. Mocht de retourzending niet voldoen aan de voorwaarden, dan kunnen wij het retour niet accepteren. 

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, kunt u alstublieft helpen?
Absoluut! Stuur ons gerust een mailtje naar: info@sansbeaute.nl. Normaliter ontvang je binnen 24 uur een terugkoppeling van één van onze medewerkers!

×