Producten: 

Kan een scheerbeurt met een Sansbeauté®-scheerapparaat resulteren in dezelfde gladheid als wanneer men een traditioneel scheermes gebruikt?

Onze producten zijn ontwikkeld om een vlotte en nauwkeurige scheerervaring te garanderen. Ze zijn uitgerust met meerdere gepatenteerde mesjes van Sansbeauté® die moeiteloos langs de huid glijden om het haar zo dicht mogelijk bij de wortel af te snijden.

Wat is de gemiddelde tijd die nodig is voor ontharing met de Sansbeauté® scheerapparaten?

Ons scheerapparaat biedt een snelle en efficiënte manier van ontharen. Dankzij de meerdere Sansbeauté® messen werken ze samen om het haar snel en effectief te verwijderen. Bovendien zorgt de krachtige motor ervoor dat je kunt rekenen op een gladde en gelijkmatige scheerervaring, waardoor de tijd die nodig is om te scheren aanzienlijk wordt verkort.

Is het scheerapparaat veilig te gebruiken voor mensen met een gevoelige huid?

Zeker! Sansbeauté is speciaal opgericht met als doel mensen met een gevoelige huid te helpen bij het bereiken van een gladde scheerervaring zonder het risico op irritatie. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen om snel en comfortabel scheren mogelijk te maken, met minder kans op de irritatie die vaak gepaard gaat met traditionele scheermessen.

Wat maakt Sansbeauté® zo uniek?

Sansbeauté® heeft 12 jaar ervaring op het gebied van pijnloze ontharingsproducten en met onze vakkundige expertise presenteren we trots de Sansbeauté producten. Deze innovatieve scheeroplossing is zorgvuldig ontworpen voor een razendsnelle, pijnloze, en uiterst comfortabele ontharing van het hoofd en gezicht. Dankzij de geavanceerde motor en de baanbrekende scheerbladen bereik je moeiteloos en met finesse een ongekend glad resultaat.

Is het aan te raden om de mesjes van mijn scheerapparaat schoon te maken na gebruik?

Ja, het is verstandig om de mesjes van je scheerapparaat na elk gebruik schoon te maken. Dit voorkomt ophoping van vuil, olie en dode huidcellen op de mesjes, wat huidirritatie of infecties kan veroorzaken. Om ze schoon te maken, schakel je het scheerapparaat uit en verwijder je de scheerkop. Spoel de kop af onder stromend water om eventuele haartjes of vuil te verwijderen, en gebruik vervolgens een kleine borstel om eventuele resten voorzichtig weg te vegen. Na je aankoop ontvang je een instructievideo over hoe je de koppen kunt reinigen. Als de video niet duidelijk genoeg is, staan we altijd klaar om te helpen via info@sansbeaute.nl. We helpen je graag verder!

Is het mogelijk om te kiezen tussen droog scheren en scheren met water (nat scheren) met de Sansbeauté scheerapparaten?

Ja, de scheerapparaten van Sansbeauté bieden de flexibiliteit om zowel droog als nat te scheren, afhankelijk van jouw voorkeur. Dit betekent dat je kunt kiezen voor een scheerbeurt zonder water of scheerschuim, of je kunt ervoor kiezen om je scheerbeurt te combineren met water en scheerschuim voor extra gladheid en comfort. Het scheerapparaat is ontworpen om in beide situaties effectief te zijn, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen wat het beste bij jou past.

Verzending & bezorging: 

Wat is de verwachte bezorgtermijn voor mijn bestelling?

Als je een bestelling plaatst vóór 23:00 uur, wordt deze de volgende dag op de post gaan. Binnen 1-2 dagen na je bestelling heb je het pakketje in huis.

Zijn er verzendkosten verbonden aan mijn bestelling?

Voor bestellingen onder de €30,- gelden bezorgkosten van €5,95. Bestellingen boven de €30,- worden gratis bezorgd.

Wat moet ik doen als mijn pakketje niet is geleverd?

Track & Trace-informatie is van cruciaal belang om uw bestelling te volgen. Als de status van uw bestelling gedurende meerdere dagen niet wordt bijgewerkt, raden wij aan om contact op te nemen met onze klantenservice via info@sansbeaute.nl. Als uw pakket als 'bezorgd' wordt weergegeven, maar u het nog niet hebt ontvangen, geef het dan nog enkele uren de tijd. Het wordt waarschijnlijk binnenkort bezorgd.

Garantie & retourneren: 

Wat is de duur van de garantieperiode voor dit product?

De garantieperiode voor dit product bedraagt 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Als er sprake is van een defect als gevolg van een fabrieksfout, neem dan contact met ons op voor verdere assistentie.

Wat zijn de stappen die ik moet nemen als mijn product defect is?

Indien er een defect optreedt als gevolg van een productiefout, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven er altijd naar om een passende oplossing te vinden.

Wat zijn de vereisten voor het retourneren van mijn bestelling?

Binnen een periode van 30 dagen, als u op enig moment niet tevreden bent met het product, kunt u het retourneren zonder verdere vragen. Neem contact op met onze klantenservice en zij zullen u begeleiden bij de retourprocedure.

Wanneer kan ik verwachten dat mijn geld wordt terugbetaald?

Binnen 5 werkdagen wordt het geld teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft geplaatst.

Kan ik u helpen met een vraag die nog niet is beantwoord?

Zeker! Aarzel niet om ons een e-mail te sturen naar info@sansbeaute.nl. We streven ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven met hulp van een van onze medewerkers!

×